16.3.2020. 11:32
2
Saša Popović otkrio šta će biti sa snimanjem “Zvezda Granda”
Emisija “Zvezde Granda Specijal” juče se emitovala bez publike, a ovih dana veliki je pritisak i na direktora Grand produkcije Sašu Popovića u vezi sa ostalim projektima ove firme. On je otkrio, kako će izgledati snimanja “Zvezda Granda ” planirana u narednim danima, kao i kakve je mjere uveo u firmi, ali i kod kuće.

Na novinske navode da je bio u izolaciji poslije putovanja u Italiju, Saša je ispričao šta je prava istina.  Redovno prati vijesti koje se tiču koronavirusa, kao i šta država Srbija preporučuje i kakve mjere uvodi.

A šta je Saša Popović sve ispričao, pogledajte u videu:



(Admir Oručević)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.