13.4.2020. 8:42
0
Hanks prebolio korona virus: Niko ne želi biti uz mene
Hollywoodski glumac Tom Hanks prihvatio se voditeljskog angažmana i na duhovit način ispričao kako je izgledalo liječenje od virusa COVID-19 u Australiji te kako mu izgleda život sada.

U odijelu s kravatom stoji nasred svoje kuhinje i zbija šale, tako bi se mogao sažeti najnoviji voditeljski angažman glumca Toma Hanksa, kojeg je angažirala jedna od najpoznatijih komičarskih emisija ‘Saturday Night Live’ da im bude voditelj, prenosi “Gloria“.

“Ne brinite se obrijana kosa je zbog uloge, raste sporo. Jako je dobro biti ovdje, ali isto tako i čudno, voditi Saturday Night Live, od doma. Čudno je vrijeme za šale, ali pokušavati biti smiješan je poanta SNL-a”, kazao je Tom Hanks na početku uvodnog skeča.

Nadalje objašnjava zašto je baš on odabran da vodi tu legendarnu, američku emisiju – zato što je prebolio korona virus. Našalio se da otkako mu je dijagnosticirana bolest smatraju ga ‘američkim ocem’ više nego ikad prije. “Nitko ne želi biti uz mene jako dugo i ljudima je neugodno biti kraj mene”, kazao je Hanks.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.