19.5.2020. 15:57
2
Mahir Beathouse iz bolnice: Imao sam četiri operacije za 28 dana i nema nazad
Muzičar Mahir Selmanović, poznatiji kao Mahir Beathouse, nakon što je prije skoro mjesec pao s velike visine s balkona porodične kuće u sarajevskom naselju Mahmutovac, nalazi se na liječnju na KCUS-u. Iza sebe ima četiri operacije, i kako doznajemo, ima jake bolove nakon zahvata u kojem su mu povezani pokidani nervi u nozi.

Danas je 28. dan otkako sam u bolnici. Imao sam četiri operacije za 28 dana. Posustajanja nema, nazad nema, samo naprijed. Osmijeh mi je na licu, nije lažan nego stvaran. Hvala Bogu, naoražan sam strpljenjem, morate biti i vi... Nemojte se nervirati zbog korone, pokušajte biti smireni, pokušajte da vam osmijeh ne silazi s lica, to je najvažnije. Volim vas puno, hvala na podršci. Ako Bog da, nadam se da ću iz ovog izaći jači i pametniji. Volim vas - poručio je Mahir na Instagramu.

Ranije je rekao da  je Hitna pomoć intervenirala brzo kao u "američkim filmovima".

- Kažu mi da su me spasili u deset minuta. Pritisak mi je bio 40/20, a izgubio sam četiri i po litra krvi, a 0+ sam grupa - kaže  muzičar.  
S Klinike za kardiovaskularnu hirurgiju KCUS-a prebačen je na Kliniku za rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju.

- Kažu mi da će oporavak i rehabilitacija dugo trajati, ali bit će to sve u redu - poručio je Mahir, prenosi avaz.


(Admir Oručević)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.