20.5.2020. 11:14
0
Kate Middleton voljela slavnog hrvatskog sportistu
Kate Middleton jedna je od navijačica hrvatskog tenisera Gorana Ivaniševića.

"Oduvijek sam pratila Wimbledon, to je bio dio mog odrastanja. On je izuzetno bitan dio engleskog ljeta i mislim da zaista inspirira mlade, baš kao što je inspirirao mene dok sam bila mlada. Recimo, obožavala sam Gorana Ivaniševića, bila sam opčinjena njime, kao i Peteom Samprasom, Andreom Agassijem i Steffi Graf", kazala je Kate jednom prilikom.

Iako sada svake godine sjedi u počasnoj loži na mečevima Wimbledona, u to doba je bila samo obična građanka Engleske i na mečeve nije mogla ići kada je poželjela.

Otkako je postala supruga princa Williama, svoje simpatije prema sportistima nije izražavala javno, ali je jednom prilikom priznala da je njezina mama velika obožavateljica Rogera Federera.


(Nermana Crnčalo)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.