12.6.2020. 19:15
1
Britanski mediji: Princ Charles priznao princu Harryju da mu nije biološki otac
Iako stranim medijima već neko vrijeme kolaju glasine kako 35-godišnji britanski princ Harry nije sin 71-godišnjeg princa Charlesa, magazin Globe sada je otišao korak dalje tvrdeći kako je upravo Charles bio taj koji je sam odlučio Harryju reći kako nije njegov biološki sin.

Naime, kako navodi spomenuti medij, uzrok takvog Charlesovog postupka bila je Harryjeva supruga, 38-godišnja Meghan Markle koja je, prema riječima izvora, izludila 71-godišnjeg princa svojim neprekidnim žalbama koje su ga na kraju natjerale da pozove Harryja na razgovor. Za vrijeme razgovora, dvojac se posvađao, a u jeku rasprave Charles je 35-godišnjem princu otkrio kako on opće nije njegov sin.


Također, prema navodima Globea, britanski je prijestolonasljednik potom ispričao Harryju kako je odnos između njega i preminule prince Diane zahladio odmah nakon rođenja 37-godišnjeg princa Williama te kako je Diana u braku bila nevjerna. 

Charles je rekao i kako je oduvijek znao da Harry nije njegov biološki sin, ali kako isto nije otkrio u javnosti jer nije želio da ovaj izgubi sve povlastice koje mu pripadaju s obzirom na kraljevsko porijeklo, objasnio je izvor za tabloid te dodao da 71-godišnjak nije želio otkriti Harryju tko mu je zapravo pravi otac.

Inače, iako službene potvrde za ove tvrdnje nema, Globe je i ovaj put spomenuo kako bi otac princa Harryja mogao biti 62-godišnji bivši britanski časnik, James Hewitt, koji je aferu s princezom Dianom imao još za vrijeme njezinog braka s princom Charlesom, a s 35-godišnjim princem dijeli i prepoznatljivu narančastu boju kose. 

Međutim, u jednom od intervjua, James je negirao tvrdnje da je on Harryjev otac objasnivši kako se u vezu s preminulom princezom upustio tek nakon Harryjeva rođenja.


(Patria) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.