14.7.2020. 18:09
0
Na Instagramu osvanula emotivna snimka Naye Rivere sa sinom, fanovi u suzama
Glumica Amber Riley na Instagramu je objavila emotivnu snimku glumice Naye Rivere sa sinčićem.

“Moj omiljeni partner za duet. Volim te. Nedostaješ mi. Nemam riječi trenutno, samo puno osjećaja. Počivaj u miru, anđele, i znaj da se tvoja obitelj nikad neće morati brinuti ni o čemu”, napisala je Amber, koja je s Nayom glumila u seriji Glee.

U “videu” Naya i njen sinčić Josey, koji je bio s njom na jezeru u trenutku kad se utopila, pjevaju dječju pjesmicu Skidamarink.

“Kakav blagoslov je bio poznavati je”, “Uh, srce mi se slama. Neka je bog uz njenog sina”, “Cijeli dan plačem zbog nje”, “Nikad je neću zaboraviti”, “Vaši dueti su bili čudo”, pisali su emotivni fanovi.

Nayino tijelo pronađeno je jučer, šest dana nakon nestanka.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.