9.10.2020. 14:25
0
Slavna glumica zna da umire: Pripremila haljinu za svoju sahranu
Slavna holivudska glumica Shannen Doherty trenutno se bori sa zloćudnom bolesti i zabrinula je javnost ozbiljnošću zdravstvenog stanja.

Želim svima da ostanem u najboljem sjećanju. Trudim se posljednjih mjeseci i da ispravim neke odnose, izviniti se ljudima koje sam povrijedila - svjesno ili nesvjesno. Nastojim živjeti punim plućima, kaže Shannen.

Shannen je nedavno rekla kako već sprema oproštajna pisma za svoje bližnje. Također, pronašla je i pjesmu koju želi da joj svira na posljednjem ispraćaju, a riječ je o pjesmi Tears in Heaven.

Sada kaže kako je pripremila i u čemu želi biti sahranjena.

- Znam u čemu želim da odem na drugi svijet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica prije nekoliko godina. U njoj se osjećam posebno. Želim da budem lijepa. Želim svima da ostanem u najboljem sjećanju, rekla je Shannen.

- Ne znam što me čeka kada izdahnem i kuda će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama da gledam svoje prijatelje, družiti se s njima, ljubiti ih i grliti. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi - i dobro i loše, zaključuje glumica.

Rak dojke dijagnostikovan joj je 2015. Tada se izliječila, ali joj se u proteklih godinu dana bolest vratila. Nedavno je izjavila kako je tumor u četvrtom stadijumu.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.