4.12.2020. 22:14
0
Manekenka razbjesnila ljude: To nije šala, moj brat je tako poginuo
Manekenka Kelly Gale objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira na rubu opasne litice.

Napravila je  most i pokazala isklesane trbušne mišiće, međutim, brojni pratitelji uputili su joj oštre kritike jer je dovela svoj život u opasnost te je loš primjer svojim pratiteljima.  

"Ležerno istezanje na rubu", napisala je 25-godišnjakinja ispod fotografije.

Kelly Gale Looks Smoking Hot 'Showing Up To LAX' In A Colorful Bikini While  Handcuffed To A Briefcase

"Budi oprezna, ljudi padaju s tog mjesta", "Veoma neodgovorno i loš primjer drugima", "Ovo je bolesno", "To nije šala, moj brat je pao s ruba slične litice i poginuo. Molim vas, nemojte to pokušavati", "Slika je odlična, ali zašto to radiš?" samo su neki od komentara.

Inače, Keli je "Viktorijina anđelica, a pozirala je i za "Playboy". Poznata je i po tome što nerijetko na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima je potpuno gola.  



(Nermana Crnčalo)

Kally Gale
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.