17.1.2021. 9:23
0
Više djevojaka prijavilo Miroslava Aleksića za silovanje
Miroslav Mika Aleksić, poznati režiser, scenarista i učitelj glume i vlasnik škole glume u Beogradu priveden je u stanicu policije u subotu navečer, jer ga je više djevojaka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Poznata glumica Milena Radulović u ispovijesti koju je dala za Blic ispričala je da je Aleksić dok je bila maloljetna silovao i da se to dogodilo više puta.

“Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se”, rekla je Milena Radulović.

Ovaj slučaj nije usamljen, a Radulović se obratila i putem Instagrama:

"Poslije teške unutrašnje borbe, neke hrabre devojke i ja riješile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja. Nećemo odustati. Silovanje maloljetnih lica i pedofilija nisu dopustive", napisala je Milena.

Najmanje je pet djevojaka silovano, a daljnja istraga će utvrditi sve detalje ovog šokantnog slučaja koji potresa Srbiju. 


(Patria)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.