21.1.2021. 18:44
0
"Punoljetnim ženama daju i bacaju na sto nepristojne ponude i, gle čuda, u 70 posto slučajeva one to prihvataju. Šute, ne govore!"
Đorđe David (56), poznati roker i glumac, potresen je viješću o hapšenju Miroslava Mike Aleksića, te tvrdnjama djevojaka i ljudi iz svijeta glume koje čitamo posljednjih nekoliko dana, prenose mediji u Srbiji.

Piše: Haris Ahbabović

Miku poznaje od djetinjstva, kao i njegovu suprugu. Ističe, Aleksić je u njegovom životu bitna figura, neko ko je imao važnu ulogu u njegovom odrastanju i formiranju i kao muškarca i kao umjetnika. Citira onu poznatu rečenicu da je "svako nevin dok se ne dokaže da je kriv", ali ističe i da je njegov stav "najgora moguća kazna", za sve za koje se dokaže da su učinili tako nešto. Također, apeluje na sve glumice koje su preživjele i doživjele neprijatnosti - da se jave. Ističe - sramota je to što šute.

- Javna je tajna da producenti, reditelji, glumci koji su viđeniji, koji su na čelu nekih klanova, sponzori koji sponzorišu filmove, predstave, serije i tako dalje, vrlo otvoreno bez ikakvog blama, decenijama, punoljetnim ženama daju i bacaju na sto nepristojne ponude i, gle čuda, u 70 posto slučajeva one to prihvataju. Šute, ne govore! Mislim da je to razlog zbog čega je to krenulo da se spušta i na maloljetne djevojke, i na djevojčice, jer jednostavno - vidjelo se da može da prođe - priča Đorđe za Telegraf.rs.

- Ja znam bar 6 mojih koleginica koje su mi rekle i imenovale te ljude. Prema tome, ako je jedna mlada glumica imala hrabrosti da izađe u javnost sa ovakvom pričom, onda mislim da svaka glumica koja je to doživjela, a nastavi da šuti, je bruka i sramota za samu sebe kad stane pred ogledalo. To vam govorim kao muškarac, kao neko ko nikada nije digao ruku na ženu, u svom životu, a imao sam dosta djevojaka, i govorim vam kao muškarac koji je roditelj, koji ima žensko dijete od 6 i po godina - izričit je roker i glumac.

"Punoljetnim ženama daju i bacaju na sto nepristojne ponude i, gle čuda, u 70 posto slučajeva one to prihvataju. Šute, ne govore!"

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.