20.3.2021. 11:28
0
Bh. muzičar preživio pakao korone: Ovo sam ja nakon 21. dana borbe. Zbog bijednih para moja kćerka je mogla ostati bez oca!
Zoran Brkić, gitarista iz Tuzle, jedan je od onih koji je, na svojoj koži osjetio šta pakleni koronavirus radi čovjekom organizmu.

Ovaj muzičar priznaje u objavi na Facebook-u da je bio prinuđen otići na jedan muzički događaj kako bi, napisao je on, zaradio i osigurao svojoj kćerki novac da se može živjeti.

-Ovo sam ja nakon 21 dana borbe sa koronom. Dobio sam je vjerovatno kada sam otišao da odsviram u jednom klubu da bi svom djetetu donio 150€. I zbog tih bijednih para za malo moja curica je mogla ostat bez svog oca. Ne ulazim da li je prirodni ili napravljeni, ovaj virus je nešto najgore što sam doživio. 10 dana se borite za uzdah da li je poslednji. Svaki pogled na moju ćerku nosi suze zato što sam mislio da je poslednji. 15 kg sam izgubio, 13 dana zalogaj nisam stavio u usta. Ljudi moji čuvajte se. Čitam ismijavanja na račun ove bolesti kažem NE DAJ BOŽE NIKOM. Za moje kolege muzičare ne rizikujte preživjet ćemo proći će i ovo. Ne rizikujte glavu za bijednih 50 km ili možda malo više. Lijep poz svima i ništa ljepše od života nema. Čuvajte se ljudi, napisao je Zoran Brkić.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.