30.4.2021. 12:43
1
Karleuša ponovo na sudu: Evo za šta je terete, prijeti joj i zatvorska kazna
Jeleni se sudi jer je prije dvije godine napala fotografa Kurira koji ju je snimao na grobu njene majke. Terete je za zlostavljanje i mučenje, a zbog toga joj prijeti zatvor.

Karleuša je tako viđena da u pratnji svog odvjetnika u četvrtak izlazi iz Palače pravde u Beogradu, potpuno obučena u bijelo.

Bijela boja, koja sugerira nevinost, smatraju njeni pratitelji, ne zna se koliko bi joj mogla pomoći.
Naime, kako pišu srpske Nezavisne novine, protiv Kareluše je na sudu u Beogradu podignut optužni prijedlog zbog napada i vrijeđanja fotografa Kurira, Vladimira Šporčića.

Ako se presuda donese u korist spomenutog, Jelena bi mogla završiti i u zatvoru.

Naime, prije dvije godine, nakon tragične smrti Jelenine majke, Divne Karleuše, fotograf je bio na radnom zadatku gdje je fotografirao grob preminule radijske voditeljice, a Jelena, koja se u tom trenutku zatekla na mjestu događaja, prema riječima Šporčića, istog je fizički napala, pljuvala i vrijeđala.

Zbog svega navedenog, Treće osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo je optužni prijedlog gdje ju se tereti za zlostavljanje i mučenje, a sud bi uskoro trebao i zakazati početak suđenja. Kako piše navedeni medij, za ovo krivično djelo predviđena je kazna zatvora u trajanju i do godinu dana.

(Ajdin Balićevac)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.