5.5.2021. 8:12
0
Ne stidi ga se: Maya Berović iznenadila pojavom sa suprugom
Pjevačica Maya Berović (33) gotovo je preko noći postala jedna od najvećih balkanskih senzacija.

Ipak, iza nje su godine velikog rada i truda, a osoba koja je baš uvijek stajala iza nje je njezin suprug Alen Dragosav, austrijski biznismen te ujedno i njen menadžer za kojeg se udala 2016. godine.
I dok neki misle kako ga se srami, drugi tvrde kako pjevačica samo ne želi svoj privatni život razvlačiti po medijima, no da je u njemu sve u najboljem redu. Par se vjenčao na poznatom grčkom otoku Rodosu u pravoslavnoj crkvi.

Pjevačica se u supruga zaljubila kada je imala 17 godina, a upravo ju je on oduvijek nagovarao da se bavi muzikom i da ne odustaje.

Kako je jednom ispričala: “Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloljetna i ludo zaljubljena u čovjeka koji dolazi na moje nastupe.”

Alen je i dalje prati na nastupima, no on ne želi bio dio šoubiznisa. Ima nekoliko kompanija te je vrlo uspješan u svom poslu, a prije njene slave, on je bio taj koji je financirao njezinu karijeru.

Par se nedavno pojavio zajedno na otvorenju jednog salona ekstenzija u Beogradu te je rado pozirao zajedno na iznenađenje svih okupljenih, prenosi Azra.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.