6.5.2021. 22:13
0
Vesna Đogani se oglasila prvi put od objavljivanja snimka na kojem je Đole s drugom ženom
Vesna Đogani povukla se iz javnosti i nedostupna je za medije otkako je isplivao snimak u emisiji "Paparaco lov" na kojem je Đole Đogani sa drugom ženom.

Nakon snimka na kojem je Đole navodno sa svojom ljubavnicom, svi su s nestrpljenjem čekali da se Vesna oglasi, a kada je to učinila, zbunila je fanove.

Naime, Vesna je na svom Insta-storiju objavila najavu emisije “Magazin in”, u kojoj Đole priča o tome kako je izabrao upravo Vesnu, da sa njom provede cijeli život.

– Odabrao sam osobu sa kojom ću da budem cijeloga života. Mislim, nikad se ne zna, ali odabrao sam nju. I sad treba da prihvatim i njene mane, tako da kažem, ili neke stvari koje ona čini i radi – rekao je Đole u najavi emisije koje će se tek emitovati, a koja je snimana prije skandala.

Sudeći po Vesninoj objavi, očigledno je jedino da, ili vjeruje u muževljevu vjernost, ili je spremna da mu oprosti “ispad”, piše Telegraf.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.