13.5.2021. 20:08
0
Tyson ispričao kako je uhvatio Brada u krevetu svoje supruge
Na društvenim mrežama se ponovo komentariše priča o tome kako je Mike Tyson u prošlosti uhvatio svoju suprugu u prevari i to, ni manje ni više, nego sa Bradom Pittom.

Naime, u nekoliko emisija koje ponovo kruže na društvenim mrežema Tyson se prisjetio kraja osamdesetih kada je prolazio kroz razvod sa Robin Givens, koji je bio vrlo buran i medijski propraćen. Podsjećamo, Robin je optužila Tysona za porodično nasilje, a on je tvrdio da je ona sa njim samo zbog novca.

Iako su se Robin i Mike viđali i bili intimni čak i u toku brakorazvodne parnice, ona je uplovila u romansu i sa Bradom Pittom.

Tako je jednom prilikom Brad već bio kod manekenke, kada je u njihov intiman trenutak upao Tyson. Kako je to na djelu izgledao najbolje je u brojnim emisijama opisao sam sportista.

!I tako dođem jednog dana na njena vrata, zvonim, niko ne otvara. Odem ja nazad do svog automobila, malo pogledam naokolo, vidim njen automobil je pozadi. Kako znam da je njen zato što sam joj ga ja i kupio", započeo je Mike.

"Dođem ja malo bliže i vidim neku blijedu siluetu. Priđem još bliže i vidim nekog lika kog ona očigledno obrađuje, glava joj se miče gore – dole, kad ono, Brad je*eni Ptit. Ej, trebalo je da vidiš njegovo lice kad me je ugledao. Potpuno je preblijedio“, rekao je Mike.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.