20.5.2021. 14:29
1
Salma Hayek zamalo preminula od koronavirusa
Holivudska zvijezda Salma Hayek otkrila je da je zamalo umrla od virusa korona. U razgovoru za časopis Varajeti, nominovana za Oscara rekla je da je oboljela od bolesti tokom ranih dana pandemije, ali je odlučila da o tome ne govori javno.

Hayek je rekla da je imala težak slučaj kovida 19 i da je provela sedam nedjelja u kući sa svojim ljekarom koji ju je molio da ide u bolnicu jer joj je bilo toliko loše.

"Rekla sam, ne, hvala. Radije bih umrla kod kuće'", rekla je glumica.

Hayek je otkrila da joj je u jednom trenutku stavljen kiseonik. Godinu dana kasnije, ona se još uvijek nije u potpunosti oporavila od bolesti

Međutim, rad sa istaknutim rediteljem Scottom Ridleyem na njegovom novom filmu "Kuća Guči" pomogao joj je da povrati snagu. U filmu, koji je zasnovan na istinitoj priči, učestvuju zvijezde poput Al Pacina, Adama Drivera i Lady Gage. Hayek glumi proročicu koja pomaže bivšoj supruzi Maurizija Guccija, da ubije svog supruga.

(Ajdin Balićevac)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.