20.6.2021. 15:06
2
Emir Hadžihafizbegović: Jedna je Armija BiH. Hvala svim Srbima, Hrvatima, Romima, Jevrejima, Slovencima!
Glumac Emir Hadžihafizbegović, noseći majicu s likom rahmetli Izeta Nanića, komandanta 505. Bužimske brigade Petog korpusa Armije RBiH, prisjetio se poginulih bosanskih vitezova i zlatnih ljiljana dok je pjevao popularnu ratnu pjesmu „Heroji Mostara“.

- Jedna je Armija BiH. Hvala svim Srbima, Hrvatima, Romima, Jevrejima, Slovencima i ko god je bio u Armiji BiH. Hvala mom Vinku Šamarliću i Čedi Domuzu, postoje samo ljudi i neljudi. Lijepi naši Mithat Hujdur Hujka, Izet Nanić, Hajro Mešić, Safet Zajko, Enver Šehović, Mehdin Hodžić „Crni labud“, Nesib Malkić, Safet Hadžić, Zaim Imamović... Moj brate, oni su voljeli Bosnu u sebi, a ovi sebe u Bosni, to je velika razlika – kazao je Hadžihafizbegović te nastavio pjevati pjesmu „Heroji Mostara“.

O čemu se radi, pogledajte OVDJE.

(H. Ahbabović)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.