24.8.2021. 15:45
1
Dragan Bjelogrlić izašao iz pritvora i dao prvu izjavu: Žao mi je što sam nasjeo na grozne provokacije
Žao mi je što sam nasjeo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po. Žao mi je što se gospodin Antonijević, ne znam zašto, pojavio baš u trenutku kada sam imao dvije veličanstvene premijere.

Žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignorišem njegove grozne provokacije, što sam dozvolio da ovo baci sjenku na ova dva divna događaja. Žao mi je što sam to uradio – kazao je Dragan Bjelogrlić danas kada je izašao iz niškog Osnovnog javnog tužilaštva, prenosi Telegraf.rs.

On je saslušan u svojstvu osumnjičenog za nasilničko ponašanje zbog napada na reditelja Predraga Antonijevića. Nakon saslušanja Tužilaštvo je odlučilo da mu ukine zadržavanje koje je određeno Bjelogrliću, zbog čega je prošlu noć proveo u pritvorskoj jedinici KPZ u Nišu.

On je zahvalio ljudima iz Tužilaštva i kako je kazao "divnim policajcima Niša".

- Uvijek sam se pitao zašto volim ovaj grad, shvatio sam da je to zato što je i u najtežim trenucima ovaj grad uz mene. Zahvaljujem se Tužilaštvu što su bili profesionalni, što nisu podlegli pritiscima, što sam uspio da objasnim šta se zaista desilo, jer ništa nije bilo onako kako su pisali režimski tabloidi – rekao je popularni glumac i reditelj.


(Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.