22.9.2021. 15:39
0
Milica Dabović priznala: Živim od 50 maraka mjesečnih primanja i to je sve što zarađujem ako nešto ne prodam!
Poznata srbijanska košarkašica Milica Dabović svaki slobodan trenutak provodi sa sinom Stefanom i trudi se da njegovo odrastanje učini bezbrižnim i što je moguće manje stresnim.

Uprkos svemu što ju je proteklih godina snašlo, Milica se trudi da ostane optimistična, a poslednjih par dana provodi u pripremama za odlazak u Tiranu, piše Blic.

- U novembru idem u Tiranu, potpisala sam na još jednu godinu i nadam se da je to posljednja godina, koja mi preteško pada jer treba opet da se odvajam od Stefana, a to mi je katastrofa. Nije mi dobro, ne želim da idem iz Beograda uopšte, da nastavljam tu agoniju. Želim da dijete normalno ide u školu. Izgasili su mi stranicu prodaje, preko koje sam prodavala brend na kojem ja radim, pa je ta prodaja naravno tako i stala. Nemam nikakvih izvora prihoda, mom djetetu je dječiji dodatak 3.000 dinara (oko 50 KM), i to je sve što ja zarađujem ako nešto ne prodam od brenda koji ja izrađujem. Vječito neka borba, neki haos - kaže Milica i dodaje:

- Nadam se da je ovo posljednji put da idem i da više neću razmišljati o odlasku. Nekad mi dođe da vrisnem, pa kažem: “Ajde tebi je tako zapalo, pa šta ćeš, idemo dalje”. Imam njega pa umrem od sreće. Kažem, ne daj Bože da ga sada nisam rodila, ne bih nikad.

(H. Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.