23.9.2021. 9:33
0
Poznati glumac izgubio bitku sa koronavirusom: Iza sebe je ostavio suprugu i dvije kćerke
Glumac Nenad Nenadović preminuo je u 57. godini života, u Beogradu, nakon borbe sa koronavirusom, a liječen je u bolnici u Batajnici.

Rođen je 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio još kao dječak, sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji Povratak otpisanih. Osim toga, vodio je više od 1.000 dječijih emisija, kao što su: 'Zooteka', 'Pet-šou' i 'Fazoni i fore'.

U seriji 'Igra sudbine', igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački. Bio je stalni član pozorišta 'Boško Buha'. Rekorder po broju predstava u 2015. godini – u prvih pet mjeseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik više nagrada, između ostalih tri 'Buhine' nagrade za predstave 'Tri musketara' i 'Princ – arkadna avantura', pišu srbijanski mediji. Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i kćerke Janu i Minu.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.