6.11.2021. 18:08
0
Hana Hadžiavdagić odgovorila svima koji joj postavljaju pitanja o djeci: Ne mogu ih imati i prestanite me to pitati
Hana Hadžiavdagić gostovala je u Večernjem studiju N1 televizije, gdje su gosti pokušali odgovoriti na pitanja – zbog čega ljudi ulaze u brak bez ljubavi, zašto se “trpe” u brakovima i šta najčešće narušava kvalitet muško-ženskog odnosa.

Hana Hadžiavdagić poduzetnica i influenserka istaknula je da joj “taj papir”, misleći na vjenčani list, nije bitan.

– Udala sam se reda radi, jer kao svi se udaju i moraš se vjenčati. Staviti krunu na sve to, kazala je, dodavši da se udala zaista iz ljubavi. Tarik je uspješan, ali nismo imali ništa, bili smo kokuzi. Došla u Zagreb, sama. Imali smo ručak za 10 osoba. Čisto da se ispoštuje zbog roditelja. Od tog našeg vjenčanja imam samo fotografije, prisjeća se Hadžiavdagić.

– Mi smo jedna sredina koja ima takvu potrebu u tuđe živote ulaziti. Nekim ljudima to ne smeta, a nekim smeta, jer je to stvar privatnosti. Pravo je svakog čovjeka kad će se udati i kada će imat dijete. Ako ne želi, ne mora nikako”, navela je ona.

Hadžiavdagić ima i “idealan” odgovor, kad je pitaju kad će imati djecu.

– Ja obično kažem – ne mogu da imam djecu. A onda se oni šokiraju – pa nisam znala, oprosti…. I onda ja kažem – nadam se da nećete nekom drugom postaviti takvo nepristojno pitanje, ispričala je ona, dodavši “radim na djetetu, nije da ne mogu”.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.