10.12.2021. 15:08
0
Kim Kardashian pokazala kako je izgledala 1994. godine
Njen otac bio je u to vrijeme najtraženiji advokat u Americi, a porodica je u žižu javnosti došla kada je Robert Kardashian postao branitelj kontroverznog sportiste O.J. Simpsona, optuženog za ubistvo supruge.

Kim Kardashian prisjetila se djetinjstva te objavila staru fotografiju sa sestrom Kourtney.

- Kulerstvo 1994. -  napisala je uz fotografiju koja je u desetak sati prikupila preko dva miliona lajkova, prenosi Avaz.


"Koliko ste slatke", "Moramo naći ove majice", "Vas dvije ste oduvijek bile tako prelijepe, to je nevjerojatno", "Kim, ikono", divili su se obožavatelji u komentarima.


Drugi su ipak priliku iskoristili da podbodu Kim. "Pit (Pete) se rodio samo godinu ranije", pisali su misleći na 28-godišnjeg komičara Pita Dejvidsona (Davidson) s kojim je, nagađa se, Kim u vezi.


Kim je 1994. imala 14 godina. Njen otac bio je u to vrijeme najtraženiji advokat u Americi, a porodica je u žižu javnosti došla kada je Robert Kardashian postao branitelj kontroverznog sportiste O.J. Simpsona, optuženog za ubistvo supruge. Taj slučaj se i  danas u SAD - u naziva "slučajem stoljeća, " a u orbitu popularnosti lansirao je i jedinstvenu porodicu Kardashian. 


(Kenan Bešlija) 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.