20.12.2021. 9:24
0
Reper Drakeo the Ruler ubijen, izboden nožem u bekstejdžu na muzičkom festivalu
Reper Drakeo the Ruler smrtno je izboden u svađi iza scene na muzičkom festivalu u Los Anđelesu gdje je trebalo da nastupi u subotu, prema njegovom publicisti i zvaničnicima, piše CNN.

Drakeo, čije je pravo ime bilo Darrell Caldwell, imao je 28 godina.

Skot Džavson (Scott Jawson), publicista koji je radio sa Drakeom, potvrdio je njegovu smrt za CNN, ali nije dao više detalja.

- Mogu potvrditi njegovu smrt, ali sam u šoku i za sada ne mogu podijeliti više detalja. Objavit ću izjavu njegove porodice čim budemo mogli - rekao je.

Policija je saoćila da je tuča izbila nešto poslije 20.30 sati u bekstejdžu festivala "Once Upon a Time in LA", događaja koji se održava u blizini stadiona "Banc of California" i "Los Angeles Memorial Coliseuma" u parku "Exposition". Na događaju je učestvovao Drakeo the Ruler zajedno sa hip-hop legendama Snoop Doggom, Ice Cubeom i 50 Centom. Drakeo the Ruler je trebao nastupiti u 20:30 sati.


(Admir Oručević)

SmrtReper
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.