20.1.2022. 13:48
0
Pjevačica Tanja Savić poručila: Moja sestra je moja životna snaga
Srbijanska pjevačica Tanja Savić rođenu sestru Biljanu nedavno je pokazala na društvenim mrežama.

Sestra popularne pjevačice izabrala je mirniji život od Tanje. Prerma pisanju srbijanskih meidja Biljana vodi povučen život i odnedavno ponovo živi sa Tanjom i njenim sinovima u Smederevu.  Pjevačica povremeno podijeli neki njihov zajednički trenutak uz prigodnu fotografiju. Tanja i Biljana jako liče, pa nije rijetko da ih miješaju svi koji ih vide u prolazu, pišu srbijanski mediji.

Tanja je nekoliko navrata kazala to kako joj je sestra najveći oslonac u životu.






– Moja sreća, moja radost. Moj najveći oslonac. Sestra – navela je jednom Tanja na društvenim mrežama u objavama koje pusti u javnost.



(Amer Mujezinović)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.