25.1.2022. 12:05
1
Koji biznismen je svadbeni kum pjevaču Koketu: Ivana Prka postala gospođa Cerić
Ivana Prka bila je do skoro dugogodišnja djevojka pjevača Semira Cerića Koketa.

Pred svojim najbližima, njih dvoje izgovorili su na svadbenom veselju sudbonosno 'da'. Pjevač Semir Cerić Koke izgovorio je sudbonosno “da”, a izabranica mu je njegova dugogodišnja djevojka Ivana Prka.

Mladoženja je svojoj izabranici otpjevao i jednu pjesmu (pogledajte uvodni video), a nakon što je od pjevača sa svadbe uzeo mikrofon u  toku prvog bračnog plesa. Mnoge detalje pjevač je objavio na svom Facebook profilu.







U brak su ovo dvoje ljudi ušli s troje djece koju su dobili u njihovom dugogodišnjem ljubavnom zanosu. Odlučili su nakon mnogo vremena da je vrijeme i za izgovoriti 'da'. Taj svečani čin su pred zvanicama odradili u jednom sarajevskom restoranu, a fotografije i snimci govore da je bilo veoma glamurozno.





Vjenčanje je obavljeno u jednom poznatom resoranu na Baščaršiji u Sarajevu. Kumovi su na ovom vjenčanju bili Kemal Malkić, inače veoma uspješni biznismen i vlasnik kompanije 'Azel France', a kuma Senada Hodžić, dugogodišnja prijateljica ovog bračnog para. 

Čestitke ovom dvojcu pristižu sa svih strana, a nakon dugogodišnje veze krunisane brakom.




NOVINAR: Amer Mujezinović

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.