2.2.2022. 10:49
0
Karleušina objava zaintrigirala mnoge: Možda jednom i napišeš tu knjigu Zorane
On je saradnik Jelene Karleuše prreko jednog desetljeća. Zoran Birtašević muzičkoj zvijezdi desna je ruka u svemu, kako u poslu tako i u privatnom životu.

Karleuša nerijetko piše i govori sve najbolje o svom prijatelju ali i veoma uspješnom poslovnom saradniku Zoranu Birtaševiću:

"Čoveka koji je postao moj najverniji saradnik u ovoj zemlji u kojoj doživljavam samo sputavanje, nerazumevanje, napade i medijski linč. Niko se za mene nije borio, sem moje majke i moje tetke, kao Zoki.“, napisala je Karleuša u jednoj od objava prije dvije godine.


Birtašević inače diplomirani stomatolog po struci koji 'pliva' PR vodama na veoma siguran naćin, je PR menadžer Karleuši, a  da se primijetiti po pjevačicinim pojavljivanjima u javnosti radi to veoma dobro.





JK je na svojim društvenim mrežama dodala novu objavu u kojoj svog dugiogodišnjeg prijatelja i saradnika naziva bratom:

"Toliko toga smo zajedno prošli prijatelju… Pratio si me kroz sve krugove pakla i nisi me napustio… Kakva bi to knjiga bila… Možda je jednom i napišeš.Moj brat Zoran Birtašević", napisala je Karleuša.



(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.