9.2.2022. 19:05
0
Miroslav Ilić demantovao glasine: Zdrav sam kao dren!
FOTO: Rajko Ristić
Pjevač Miroslav Ilić nedavno se ponovo našao pred sudom - na suđenju sa Mirjanom Antonović, koja tvrdi da je pjevač biološki otac njenog djeteta i trudi se da to dokaže, prenosi Mondo.

Kako su pojedini mediji naveli, njemu se tom prilikom zdravstveno stanje pogoršalo, a pozlilo mu je zbog visokog krvnog pritiska. Ubrzo nakon toga Ilić se oglasio i demantovao pomenute navode, te istakao da je “zdrav kao dren”.


“Osjećam se odlično, zdrav sam kao dren. Pročitao sam jutros da mi je pozlilo, neki su napisali da sam ponovo završio u bolnici, dok drugi tvrde da sam odbio ljekarsku pomoć. Mogu da vam kažem da su to budalaštine. Znam da je ljudima zanimljivo da čitaju o tuđim nesrećama, ali ovo je već pretjerivanje. Ne znam da li ste primijetili koliko sam puta u posljednje vrijeme, prema pisanju medija, bio u bolnici. Jedno 20 puta mi je pozlilo, ništa od toga nije istina”, zaključio je Ilić za srbijanski medij Kurir.


(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.