20.3.2022. 18:48
0
Nikola Rokvić preko Tvitera zarađuje novac za izradu puta do crkve
Pjevač Nikola Rokvić na Tviteru ima blizu 65.000 pratilaca, a tu popularnost pokušaće da valorizuje kako bi učinio humano djelo. Naime, Rokvić se oglasio na Tviteru i poručio da prodaje svoj profil.

“Dao bih novac za izradu puta do crkve u rodnom mjestu moga oca Marinka u Bosanskom Petrovcu. Ako ima zainteresovanih, javite se! Ne znam ni kolika je realna cijena profila, ako ima stručnjaka neka pomognu sa informacijama. Hvala”, napisao je Rokvić,  prenosi CdM.

Nedavno se u medijima pojavila vijest da je pjevač riješio da se zamonaši i da ga je supruga u tome podržala, ali je on to demantovao.

“To je bilo izvučeno iz konteksta. Izašli su naslovi kako idem u monaštvo, ali to nije tačno. Razmišljao sam o tome, ali možda jednog dana, nikad ne znamo šta nas čeka. Naravno, moja Bojana podržava mene za svaku moju odluku, mi smo slobodni ljudi. Šta god ja budem poželio u životu, ona će mene podržati, kao i ja nju. To stiskanje i na silu držanja osobe može samo da dovede do nekih loših stvari, tako da dokle god se mi razumijemo i dokle god možemo razgovorom da riješimo probleme, to je ispravan put”, kazao je Nikola ranije.


(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.