22.4.2022. 16:15
0
Radila za "cvaju" a sada joj Ronaldo plaća 100.000 eura mjesečno za brigu o djeci: Pogledajte kako je Georgina Rodriguez izgledala prije veze sa Portugalcem
Prava tragedija zadesila je porodicu Cristiana Ronalda prije nekoliko dana. Jedna od beba koje je nosila njegova supruga Georgina Rodriguez je preminula na rođenju, a porodica je potpuno shrvana.

Ronaldo i Gio su dobili brojne poruke podrške, a djevojka zvijezde Uniteda danas je stigla kući s djevojčicom.


"Dome slatki dome. Gio i naša djevojčica su konačno s nama. Želimo se zahvaliti svima za lijepe poruke podriške. Vaša podrška nam dosta znači i osjećamo ljubav i poštovanje za našu porodicu. Sada je vrijeme da budemo zahvalni na životu koji je upravo stigao na ovaj svijet", saopštio je Ronaldo.

Ko je Georgina Rodriguez?

Georgina je 28-godišnja španska manekenka, plesačica i majka Ronaldovo petero djece. Ima preko 37 miliona pratilaca zahvaljujući vezi sa najpraćenijim muškarcem na Instagramu. Ona je prešla dug put od svojih skromnih početaka u Jaci u Španiji gdje je odrasla sa sestrom Ivanom, majkom Špankom i ocem Argentincem.

Imala je sretno djetinjstvo u svom malom rodnom gradu sa svojom porodicom. Pohađala je katoličku školu i bila je predana balerina većinu svoje rane životne dobi sve dok nije odlučila da napravi selidbu u veći grad, gdje je postala pomoćnica luksuzne prodaje u Madridu. Prvo je radila u Massimo Duttiju i ubrzo nakon toga prelazi u Gucci, te se tada njen život drastično promijenio. 

Radila za 250 funti sedmično

Prema informacijama The Sun-a, Georgina je takođe radila kao dadilja za samo 9,5 funti po satu (cirka 22 KM), dok je kao prodavačica zarađivala 250 funti sedmično (cirka 580 KM).



Dok je radila u Gucciju, počela je romansa između nje i Cristiana kada je on bio njen lični klijent u kupovini i pitao ju je da li bi željela da mu se pridruži na jednom događaju. Ostalo je istorija nakon što su ih paparaci nekoliko puta snimili zajedno, a njihova veza je ubrzo počela da raste. U svojoj Netflix seriji, 'Ja sam Georgina', ona objašnjava kako je putovala na posao autobusom, a zatim bi je nakon posla pokupio Cristiano u Bugattiju. Portugalac u seriji takođe objašnjava da nikada nije očekivao da će stvari između njih dvoje postati tako ozbiljne. 

Ronaldo joj plaća 100.000 eura mjesečno za brigu o djeci 

Tokom španske TV emisije "Viva la Vida" objavljeno je da Ronaldo mjesečno plaća iznos od blizu 100.000 eura na Georginin bankovni račun.

Marca navodi da ova cifra navodno služi za "troškove i brigu o djeci", jer je Georgina osoba koja brine o djeci dok Ronaldo nije prisutan.

Ronaldo je prema procjenama stručnjaka prošle godine zaradio 120 miliona eura, pa mu iznos od 100 hiljada za mjesečne troškove predstavlja pravu pravu sitnicu.

Kako je izgledala prije veze sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena?



(A. Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.