14.5.2022. 21:30
0
Katarina Grujić: Kada bi bilo više žena kao ja, muškarci bi uživali
Pjevačica je nedavno postala majka, a sada je ispričala kako se snalazi u ovoj novoj životnoj ulozi, te šta joj najteže pada.

Katarina Grujić vratila je svoju liniju na staro, samo nekoliko mjeseci nakon porođaja, što je mnoge oduševilo, piše Nova rs portal.

"Ja nisam taj tip da se zapustim. I kad sam zatvorena sedam dana u kući, volim da sam sređena“, rekla je Kaća, koja ovih dana prati Evroviziju i ne krije da večeras očekuje da će Konstrakta pobijediti.

Kaća je rekla da joj u posljednje vrijeme najteže pada nespavanje, pa se dotakla i svadbe:

“Imam tremu jer me svi zovu i pitaju za svadbu. Sa mnom je med i mlijeko, kada bi bilo više žena kao što sam ja, muškarci bi uživali”, rekla je pjevačica kroz smijeh.


(Amer M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.