24.5.2022. 15:02
0
Nakon snimka iz kluba, blizak saradnik Ane Nikolić kazao kako "njoj nema pomoći"
FOTO: Screenshot
Ana Nikolić ponovo se na neko vrijeme povukla iz javnosti, međutim, o njoj i njenoj muzici društvene mreže bruje iz dana u dan. Nakon mini medijskog rata sa Milicom Pavlović, koji se prenio na društvene mreže, isplivao je i video pjevačice, zbog koga se “Twitter” usijao, piše portal Story.

Naime, pjevačica je na svom nastupu izgubila nit, dok su se fanovi zapitali da li se na scenu popela u alkoholisanom stanju. Jedan od komentara na mrežama glasio je:

“Sramota je da ovoj ženi ne pomaže niko iz njenog okruženja, da joj pruži savjet, da je uputi psihoterapeutu, da joj pomogne da se spasi alkoholizma”.



Nakon ovog komentara oglasio se blizak saradnik Ane Nikolić, kreator Boris Kargotić koji je kratko odgovorio:

“Zato što je to nemoguće”, i tako pokrenuo dalju pometnju na društvenim mrežama.


 (Amer M.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.