29.5.2022. 14:43
0
Milica Todorović traži momka: Dosadilo mi je da na slavlja idem sa frizerom!
Pjevačica Milica Todorović, koja je nastupila na rođendanu Anastasije Ražnatović i tom prilikom plesala sa bratom Nemanje Gudelja otkrila je da već neko vrijeme “traži dečka”, piše list Informer.

Milica je otkrila da nije imala partnera od kako je prije dve godine raskinula s glumcem Petrom Strugarom.

“Voljela bih da se zaljubim. Sama sam i lijepo bi bilo da uđem u vezu. Pozivam sve slobodne momke da mi se jave. Priznajem da mi je dosadilo da idem sama na slavlja svojih prijatelja ili u društvu frizera. Ljepše bi bilo da idem sa dečkom”, rekla je Milica.

Otkrila je i kakvog momka traži:

“Nije mi važno da bude fudbaler ili glumac, jedino želim da ima nešto u glavi. Bitno mi je da nađem osobu sa kojom mogu da pričam i koja će me razumjeti, a ne da ne umije da bekne i da je neki mutavko. U vezi su najvažniji razumijevanje i poštovanje. Vjerujem u ljubav na daljinu, sve je moguće kada se dvoje vole”, zaključila je Milica.


(Amer M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.