17.7.2022. 19:45
0
Petar Grašo postao otac djevojčice: Porodila se Hana Huljić
Hana Huljić Grašo danas je rodila djevojčicu.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Hana je rodila pet dana prije termina.

Naime, beba se trebala roditi idućeg petka kada Grašo i Hanin otac Tonči Huljić nastupaju na splitskom Fusion Festivalu.

Djed Tonči novorođenoj unučici posvetio je svoju novu pjesmu "Baci oko na mene", a dolazak malene djevojčice na svijet nadahnuo je i njenu baku, pjesnikinju Vjekoslavu, koja je o njoj već napisala priču.

Podsjetimo, Hana i Petar vjenčali su se 19. februara. 

Javnost je za njihovu ljubav saznala početkom oktobra prošle godine, kada su ih fotografi "uhvatili" u romantičnoj šetnji centrom Zagreba.

Mediji su u maju 2021. objavili kraj ljubavi između Petra Graše i Danijele Martinović koja je trajala više od 20 godina.

(A. Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.