6.8.2022. 18:28
0
Pogledajte kako Haris Džinović izgleda bez šešira
Pjevač Haris Džinović pored svojih hitova i vokalnih sposobnosti prepoznatljiv je i po svom izgledu, a mnogi kažu da je njegov zaštitni znak šešir.

Neizostavan dio njegovog imidža jesu šeširi, a skoro da se ne može upamtiti prilika kada je javnost mogla da ga vidi bez ovog aksesoara.

Jedna stara fotografija prikazala je Harisa u izdanju koje niste mogli ni da zamislite.

Rijetko ko zna da se poznati pevač bavio i ribolovom, a njegovo morsko izdanje bez šešira i u kupaćem kostimu iznenadilo je njegove mnogobrojne fanove i izazvalo mnoštvo komentara, prenosi Pink.




(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.