9.8.2022. 20:13
0
Johnny Depp potpisao milionski ugovor sa kompanijom koja ga je cenzurisala čim su podignute prve optužbe

Johnny Depp je upravo potpisao ugovor s Diorom kako bi postao zaštitno lice njihovog muškog mirisa Sauvage, doznaje TMZ koji tvrdi, pozivajući se na izvore bliske Dioru, da je u pitanju višegodišnji ugovor težak “sedam znamenki”, odnosno barem milion dolara.

“Rečeno nam je da je dogovor nedavno sklopljen, a zacementiran je nakon što su Diorovi scoutu i poznati modni fotograf Greg Williams prisustvovali jednom od rock koncerata Johnnyja i Jeffa Becka u Parizu kao znak podrške  Johnnyju Deppu”, pišu.

Izvori kažu da je Greg fotografirao Johnnyja Deppa prije i nakon revije u Parizu, a sadržaj će biti korišten u novoj Diorovoj reklamnoj kampanji.

Prvi ugovor potpisao još 2015.

Johnny je prvi put potpisao s Diorom još 2015. godine kao zaštitno lice kolonjske vode, a ugovor je sada obnovljen. Nakon što je Amber prvi put iznijela svoje optužbe protiv Johnnyja, reklama za Sauvage prestala se emitirati na TV-u.  Johnnyjev oglas počeo se prikazivati u udarnom terminu na FOX-u nakon što je postigao pobjedu u sudnici protiv Amber, a sada je dobio novi ugovor koji će trajati godinama.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.