17.8.2022. 15:42
1
Pjevač potvrdio da su mu dijagnosticirali bolest

Pjevač i muzičar Željko Samardžić otkrio je nedavno da mu je otkrivena autoimuna bolest Hašimoto sindrom, poznatiji kao bolest štitne žlijezde.

Pjevač je prošle godine otkrio da redovno uzima terapiju, po preporuci ljekara, pa ja objasnio o kakvoj bolesti se radi.

-Žene uglavnom obolijevaju od te bolesti, ali eto, mene je zadesilo i nosim se sa tim kako znam i umijem. Kasnije sam saznao da dosta mojih prijatelja ima Hašimoto sindrom, a ja sam ga imao dugo a da to nisam ni znao – otkrio je pjevač.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.