10.10.2022. 14:26
1
Hospitalizovan Aca Lukas
Folk zvijezda Aca Lukas hitno je primljen u bolnicu nakon što se požalio na jake bolove u predjelu stomaka. Potražio je ljekarsku pomoć, a ljekari su ga detalno pregledali i uradili analize.

Aca Lukas je mjesecima radio punom parom, stoga nije vodio računa o načinu ishrane, nije spavao kako treba, pa se to odrazilo na njegovo zdravlje. 

Nakon pregleda je zadržan u bolnici, a čim se bude oporavio muzičar će nastaviti sa pripremama za predstojeći koncert u Štark areni koji je planiran za 3. novembar. Za portal "Avaza" je potvrđeno da je pjevač primljen u bolnicu, ali da je dobro i da nema razloga za paniku. 

Podsjetimo, Aca Lukas će 12. novembra održati koncert i u sarajevskoj Zetri.


(Admir O.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.