23.11.2022. 11:30
0
Djevojka Kristijana Golubovića završila u bolnici: Izbola se nožem
Na samom kraju izdanja emisije “Amidži šou”, Kristijan Golubović je otkrio voditelju Ognjenu Amidžiću da je Kristina Spalević doživjela peh dok su slavili Aranđelovdan.

-Kako je Kristina? – pitao je Ognjen. 

-Odlično, sinoć se desilo nešto. Jučer je bila moja krsna slava, uzela je da barata mojim samurajskim nožem. Probila je ruku nožem, srećom, samo je ruku zakačila, tri kopče je morala na Svetog Aranđela. Sad je dobro – rekao je Kristijan.

Podsjetimo, Kristina Spalević uplovila je u vezi sa tada oženjenim Kristijanom Golubovićem tokom učešća u “Zadruzi 4”, a njihova veza nastavila se i po izlasku iz rijalitija. Golubović se razveo od svoje supruge Ivane, prenosi Crna hronika. 



0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.