27.11.2022. 8:53
0
Ovu slavnu ljepoticu Andrija Milošević je ljubio prije Aleksandre, bio joj je prvi i ludo su se voljeli
A do jedne mu je baš bilo stalo. Riječ je o nekadašnjoj misici Ani Šain, sa kojom se zabavljao godinu i po. Upoznali su se 2005, u vrijeme kad je bio zvijezda serije „Mješoviti brak“, o čemu je jednom prilikom ispričao:

Sreli smo se slučajno, kao što obično biva. U klubu je organizovana proslava na koju smo oboje pozvani. Stigao sam veoma kasno, malo je falilo da ne dođem, a ona je već bila tamo. Svidjela mi se na prvi pogled, pa sam kasnije zamolio Tanju Vojtehovski da nas upozna. Tako je sve počelo.

Na pitanje čime ga je osvojila devet godina mlađa Ana odgovorio je:

‒ Prije svega pogledom, a kada sam je bolje upoznao, oduševila me je iskrenošću i plemenitošću. O ljepoti da ne govorim. Ana je zaista predivna djevojka.

Svet / printscreen
Andrija nije imao predrasude ni prema činjenici da je njegova draga učestvovala na izboru za Miss.

‒ Te djevojke samo pokušavaju da nađu svoje mjesto pod suncem, a da bi uspjele, moraju da budu ambiciozne i inteligentne. Kada se Ana prijavila na izbor za najljepšu djevojku Srbije, između ostalog, cilj joj je bio da dobije stipendiju koja će joj omogućiti da upiše fakultet ‒ i to joj je pošlo za rukom. Podržavam sve njene odluke. Ako je ona sretna, i ja sam.

Djevojka Andrije Miloševića prije njega nije imala vezu
‒ Dvije sedmice smo se družili prije nego što smo otpočeli vezu. Prije Andrije nikada nisam imala dečka, pa su se drugarice šalile da se ponašam kao kaluđerica i kako bi bilo krajnje vrijeme da nađem nekog. Poslije upoznavanja, Andrija i ja ostali smo u kontaktu, željela sam da se družimo, a o vezi nisam ni razmišljala. Jer, o glumcima postoje predrasude da su ljubavnici i pijanci, što se i meni vrzmalo po glavi, sve dok ga nisam bolje upoznala i uvjerila se u suprotno ‒ ispričala je u jednom intervjuu Ana, koja se zahvaljujući atraktivnom izgledu neko vrijeme bavila i manekenstvom.

‒ Već nekoliko godina radim u jednom javnom preduzeću. U međuvremenu sam se udala i sada se prezivam Živković. Imam i kćerku Laru. Modom se bavim koliko mi vrijeme dozvoljava, uglavnom zbog ljubavi prema tom poslom ‒ kazala je nekadašnja miss šarma.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.