28.12.2022. 20:05
1
Georgina na meti ismijavanja zbog skupocjenog poklona Ronaldu: "Kao da je sama zaradila. Cristiano kupio sam sebi poklon"
Cristiano Ronaldo ljubitelj je skupocjenih stvari, a može da se pohvali zavidnim voznim parkom. Malo je poznato da mu je jednog od njegovih luksuznih ljubimaca kupila njegova vjerenica Georgina Rodriguez, koja je ponovo riješila da “igra na sigurno” i obraduje svog dragog novim limenim ljubimcem.

Ronaldo se poklonom pohvalio na Instagramu, a kao i prošli put kad je Georgina poklonila Ronaldu automobil, komentari su mahom negativni. “Cristiano kupio sam sebi poklon”, “Kako joj neprijatno? To je kupila njegovim novcem!”, “Koliko je ponosna, kao da je sama zaradila”, “Ova žena bi sve uradila za lajk” – glasili su neki od komentara.


Iako insistira na tome da je sve što ima u životu stekla sama, već neko vrijeme se priča da Georgina od fudbalera dobija više nego darežljiv džeparac, čak 100.000 eura za tekuće potrebe, odnosno za brigu o porodici i djeci.

Ona je svojevremeno istakla da je sve što ima zaradila isključivo sopstvenim trudom, što je naravno tema za diskusiju.

– Presretna sam što sam partnerka Cristiana Ronalda, obožavam ga i osjećam se sretno. Svjesna sam da mi to što sam njegova djevojka pruža mnoge mogućnosti, ali ja sam radila naporno da bih stekla i izgradila ono što imam u banci – rekla je Georgina.

(A. Balićevac)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.