29.12.2022. 11:19
1
Pjevačica Romana Panić živi sa čovjekom zbog kojeg je završila u zatvoru: "Ne miješam se ni ja u tuđe živote"
Romana Panić prije par dana je na iznenađenje svojih fanova izbacila novi singl pod nazivom „Kontroverzan“ u kom je pokazala svoje tijelo.

Ovih dana se dosta pisalo o tome da se udala, a ona je odgovorila na pitanje.

-Filip Mrkajić i ja živimo zajedno. Mislim da ne postoji osoba na javnoj sceni koju su više udavali osim mene. Fascinanto je ljudima kako se samo ja nisam udala, ali to je život i sudbina, stvari dođu onda kada treba. Ne volim da pričam o svom privatnom životu jer masa drugih medija to sve izvlače iz konteksta. Niko nema pravo da me proziva. Ne miješam se ni ja u tuđe živote – poručila je.

Romana je otkrila da će uskoro objaviti knjigu u kojoj će napisati sve o dešavanjima u Australiji i krađi bankomata, kao i ležanju u pritvoru, piše Nova. 


(A.R.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.