23.1.2023. 12:47
0
Muž joj kuha, pere suđe, usisava i nema problema s egom: Hrvatska influenserica kojoj je IQ čak 156 tvrdi da joj je fizički izgled barijera i da se susretala s predrasudama
Hrvatska pjevačica i influenserica Žanamari Perčić u bodiju je pozirala na Blidinjskom jezeru prekrivenom snijegom.

Ona je fotografije objavila na svom Instagram profilu, a sudeći po komentarima ispod slike, oduševila je svoje pratioce. 


Za one koji ne znaju..

Žanamarija Perčić je slavu stekla pobjedom u TV showu Hrvatski Idol koji se održao 2004. godine, ali je poznata i po sudjelovanju u TV showu Ples sa zvijezdama 2013. godine i Tvoje lice zvuči poznato 2016. godine. Rođena je u Makarskoj 8. septembra 1981. godine.

Zbog svoje figure i blistavog izgleda, često se kaže da prkosi godinama, ali i da je kao vino.

Tajnu svog dobrog izgleda u petoj deceniji života kako kaže nema.  

"Pazim na sebe onoliko koliko mi to vrijeme dozvoljava, ne jedem dvije pizze za večeru, ne pijem, ne pušim… Al’ ne jedem niti najzdraviju hranu na svijetu. Ne funkcioniram bez kofeina, čokolade i glasne muzike. Muzika me izvuče u trenucima kada mi padne energija", kazala je Perčić u intervjuu za RTL 2021. godine.

Žanamari pokazala transformaciju stražnjice u šest mjeseci kao rezultat  svakodnevnog boravka u teretani, evo kakav je ishod!

Evo čime se hrani

Hrvatska influenserica je jednom govorila za tamoišnje medije o ishrani.

"Muž kuha, ja volim jesti odmah kad dođem iz teretane pa ga nazovem da mi spremi, ali nje to ništa komplikovano. Jedem piletinu, posni sir, jaja, ribu, dakle sve što sadrži protein. Pojedem nekad i ugljikohidrate jer ja stvarno ne želim mršati", kazala je Perčić za InMagazin prošle godine.

Na Instagramu je prati 195k ljudi, a sadržaj koji objavljuje često dovodi do ludile njene fanove.

U intervjuu koji je dala magazinu Azra je otkrila se zbog fizičkog izgleda susretala sa predrasudama. 

"Fizički izgled mi je barijera u mnogim situacijama. Nekad sam čak usamljena, jer mi je u mnogo situacija bio barijera u prijateljstvu", kazala je ona. 

Žanamari Perčić – Nastupa nema, ali ne predajem se. Izbacila sam novu  pjesmu ”Apokalipsa”

Skoro devet godina u braku

Hrvatska muzičarka je u braku sa Mariom Perčićem već skoro devet godina. Tačnije,  vjenčali su se 13. juna 2014. godine. 

Supruga je upoznala poslovno sarađujući s njim. Naime, 2013. godine mjesto basista grupe J’Animals preuzeo je Mario Perčić. Žanamari i Mario su odmah potom stupili u vezu te su se nakon tri sedmice, u jesen 2013. godine, i zaručili. Pjevačica je otkrila kako ju je Mario zaprosio nakon gostovanja u showu Dalibora petka na Narodnom radiju kada ju je Dalibor ispitivao o udaji. Tada se izjasnila da bi voljela dobiti prsten što je čuo Mario i zaprosio je dva mjeseca poslije.

Splićanin Mario Perčić pet je godina mlađi od pjevačice. Bavi se manekenstvom i basist je. 

Jednom je za Gloriju rekla da joj muž usisava, pere suđe, te da nema problema s egom.



IQ skoro kao kod Stephena Hawkinga

Ono što velikom broju ljudi nije poznato je da je Perčić ima koeficijent inteligencije čak 156, što je daleko iznad prosjeka, te je zbog toga članica Mense. 

Testovi u Mensi se rade dva puta. Tim, prvim testom kojem se podvrgnula Perčić može se samo provjeriti inteligencija do 156 ili drugačije rečeno, ne može se ustanoviti viši stepen inteligencije. Stoga je Žanamari utvrđen maksimum na prvom testu, dok se drugom testiranju nije podvrgnula.

Bilo kako bilo, ostvarila je zavidan rezultat zbog kojeg stoji uz bok velikih umova svijeta. 

Treba napomenuti da je IQ čuvenog Stephena Hawkinga iznosio 160.

(A. Balićevac)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.