25.1.2023. 13:21
0
Objavljena prva zajednička fotografija Zdravka Mamića i 30-godišnje Hercegovke Jelene
Objavljena je prva zajednička fotografija Zdravka Mamića i 30-godišnje Hercegovke Jelene. Fotografija je, čini se, nastala na jednom eventu.

Već se neko vrijeme šuška da je Mamić u vezi s mladom Hercegovkom iz Ljubuškog, a spominje se i brak, piše Vrisak.info. Ona je zbog njega navodno ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika. Story piše da se par svakodnevno može vidjeti u Mostaru, gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Romansa je navodno krenula prije tri godine kad je Jelena postala Mamićeva sekretarica.

Mamić je, koliko se zna, još uvijek u zakonskom braku s Marinom s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju. Iz prvog braka ima sina Marija. Marina navodno još živi u stanu u Međugorju koji je Mamić prvobitno kupio. Uradio je to nakon što je iz Hrvatske pobjegao u Bosnu i Hercegovinu.

Nedavno je Ante Čačić mnoge zainteresirao kad je o Mamiću rekao: “Što se tiče moje energije, nisam još u osmoj deceniji, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj.”

Sada je objavljena i prva zajednička fotografija. Šuškanja oko Mamićeve romanse potaknuo je i skupocjen automobil Range Rover kojeg je poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Osim toga, Jelena je član planinarskog društva u Čitluku. Priča se i da je vlasnica stana u Bužanovoj ulici u Zagrebu u koji se uknjižila u ljeto prošle godine.

(A. Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.