31.1.2023. 11:50
0
Porodična tragedija: Preminuo brat Marije Šerifović, praznina u duši ostaje vječna
Marija Šerifović izgladila je odnose sa ocem Rajkom Šerifovićem koji su godinama bili narušeni. Ipak, malo ko zna da se Rajko pre braka sa Marijinom majkom Vericom ženio nekoliko puta i da je u tim odnosima dobio dva sina.

Brat Marije Šerifović više nije među živima

Naime, Marinog mlađeg brata Danijela svi dobro poznajete, budući da se i on bavi muzikom. Stariji brat Dušan, međutim ostao je enigma za javnost i sve dok pevačica nije obelodanila da je on nažalost preminuo. Reč je o Rajkovom sinu iz prvog braka koji je ovaj svet napustio vrlo mlad.

Nakon što se saznalo da je brat Marije Šerifovićpreminuo, pevačica je sa setom u glasu govorila o Dušanu:

– Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka i on je bio beskrajno dobra i posebna dušica. Napravio je Rajko puno problema u životu, ali sve sam mu oprostila, prvo jer mi je otac a drugo i zato što roditelje ne možemo da biramo – ispričala je Marija jednom prilikom.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.