3.2.2023. 21:20
0
Heidi Klum želi peto dijete: Nakon razvoda sreću pronašla sa 16 godina mlađim muzičarem
Prošlo je više od trinaest godina otkako je manekenka i TV zvijezda Heidi Klum rodila svoje četvrto dijete, djevojčicu Lou.

Tri godine kasnije razvela se od oca svoje djece, pjevača Seala, a 2018. je pronašla sreću sa 16 godina mlađim muzičarem Tomom Kaulitzom iz grupe Tokio Hotel.

Sva Heidina djeca – Leni, Henry, Johan i Lou sada su tinejdžeri, a Klum je gostujući u showu Jennifer Hudson priznala kako ona i Tom razmišljaju o proširenju porodice. Manekenka se našalila kako njena želja za petim djetetom ovisi o danu i da ponekad misli da je to dobra ideja, a ponekad ne.

– Roditeljstvo je zahtjevno. Učinila sam to četiri puta. Zatim sam svaki put dojila osam mjeseci, a onda sam opet bila trudna tri puta zaredom, rekla je Heidi.

Ipak, nakon što je izdiktirala voditeljici godine svoje djece, odlučila je da je njen konačni odgovor na pitanje o petoj bebi – potvrdan.

-Dugo sam čekala, tako da, da, zaključila je.

Inače, Heidi je prošle godine ispričala kako je Kaulitz “divan” prema njenoj djeci i kako imaju “prelijepu povezanost”, dodavši kako je muzičar naučio Leni i Henryja voziti.

– Sigurna sam da nije lako pridružiti se porodici i odjednom imati četvero djece i tinejdžera. Bili su jednostavniji kad su bili mlađi, sigurno. Svaka dob dolazi sa svojim izazovima, izjavila je za US Weekly, navodi magazin Azra. 



(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.