15.2.2023. 13:44
0
Shakira uzela metlu u ruke pa zapjevala: ‘Mogla bih ubiti svog bivšeg‘
Kolumbijska pjevačica Shakira objavila je novi video na TikToku koji je privukao ogromnu pažnju njezinih obožavatelja. U videu Shakira snima sebe kako čisti stan. I dok drži metlu u ruci pjeva stihove iz pjesme ‘Kill Bill‘ američke pjevačice SZA. Ona govori o ubici Bride koja želi ubiti svog bivšeg dečka. Obožavatelji misle da je to posvećeno njezinu bivšem partneru Gerardu Piqueu.

“Mogla bih ubiti svog bivšeg, nije najbolja ideja. Njegova djevojka je sljedeća, kako sam dospjela ovdje? Mogla bih ubiti svog bivšeg, ali ga još uvijek volim. Radije bih bila u zatvoru nego sama”, pjeva pjevačica odjevena u crni kombinezon i crne čizme na visoku petu dok drži metlu.

Ispod objave redala se lavina komentara:

“Čisti njegovu krv”, “Ako Clara i Pique gledaju ovo…”, “Kako si ubila Piquea?”, glasili su samo neki od komentara njezinih pratitelja.

U komentarima su obožavatelji sarkastično pisali kako je potpuno uobičajeno da multimilionašica sama čisti svoju kuhinju te da i oni ‘vrlo često’ pospremaju stan u visokim potpeticama.

Podsjetimo, Shakira je za aferu navodno saznala na bizaran način, pronalaskom prazne teglice džema koju niko u njenoj kući ne voli, a nakon prekida snimila je pjesmu u kojoj je progovorila upravo o preljubu supruga s mladom studenticom.

Video pogledajte ovdje.

(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.