4.3.2023. 10:50
0
Preminuo glumac Tom Sizemore
FOTO: Getty via AFP
Tom Sizemore (61) preminuo je u snu u noći na subotu u bolnici u Los Angelesu, gdje je smješten nakon što je 18. veljače pronađen bez svijesti u svom domu.


Smrt je potvrdio njegov agent.

“S velikom tugom moram potvrditi da je Thomas Edward Sizemore (61) preminuo mirno u snu u St. Joseph's Hospital Burbanku”, rekao je menadžer Charles Lago. Dodao je da su Sizemoreovi sinovi shrvani i zatražio da se poštuje njihova privatnost.

“Duboko sam tužan zbog gubitka svog velikog brata Toma. Bio je veći od života. Utjecao je na moj život više nego itko koga poznajem. Bio je talentiran, pun ljubavi i mogao vas je beskrajno zabavljati svojom duhovitošću i sposobnošću pripovijedanja”, rekao je Tomov brat Paul.


Glumčeva obitelj u ponedjeljak je objavila da su ih liječnici obavijestili da više nema nade za njega te im savjetovali da razmisle o gašenju aparata koji su ga održavali na životu.

Sizemore, koji je glumio u filmovima kao što su Saving Private Ryan, Heat i Black Hawk Down, pronađen je bez svijesti u svom domu u L.A.-u 18. veljače oko 2 sata ujutro, nakon što je kolabirao nakon moždanog udara.

Tijekom godina je imao problema sa zlouporabom droga i sukobima sa zakonom. U nekoliko navrata uhićen je zbog obiteljskog nasilja i posjedovanja ilegalnih supstanci.

Rođen je 29. studenog 1961. u Detroitu. Roditelji su mu se bavili pravom. Prva glavna glavna uloga koju je ikad odigrao bila je ona Vincent D'Agosta u filmu The Relic (1997.). Spašavanje vojnika Ryana (1998.) pokazao se kao njegov komercijalno najuspješniji projekt, sa zaradom od 217 milijuna dolara na kino blagajnama, navodi N1. 



(A.R.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.