27.3.2023. 17:30
1
Selena Gomez ima novog dečka, evo o kome se radi
Strani mediji bruje o navodnoj vezi američke pjevačice Selene Gomez i pjevača Zayn Malika.

Glasine o vezi su prvi put postale viralne u martu kada je domaćica jednog restorana u Njujorku objavila na TikTok-u, nakon što je od druge hostese dobila poruke da su Gomez i Malik uhvaćeni na večeri.

Međutim, izvor kaže da su Selena i Zain izašli u SoHo u Njujorku. Hodali su držeći se za ruke i ljubili se. Većina osoblja restorana i posjetilaca restorana ih nije primjetila. Djelovalo je kao da im je prijatno zajedno i bilo je jasno da je to sastanak, prenosi "Entertainment Tonight".


Foto: Zayn Malik /Instagram 


Nakon ovih spekulacija, oglasila se i njegova bivša žena, manekenka Điđi Hadid, koja je istakla da nema ništa protiv i da je to tačno.

"Điđi nema nikakvih problema sa njegovom novom devojkom", rekao je izvor za "Us Veekli"

"Sve dok je on srećan i stabilan i nastavi da bude dobar roditelj Kai, ona je u redu sa kim god da izlazi", dodaje izvor.

Podsjetimo, Zejn i Điđi su bili zajedno šest godina i imaju ćerku, kojoj je par dao ime Kai. Rastali su se u oktobru 2021. godine, navode Nezavisne. 



(A.R.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.