28.3.2023. 12:53
0
Zvijezdi turskih serija prijeti 13 godina zatvora
Drami, koja po medijima i sudnicama Istanbula traje od 2020., još se ne nazire kraj. Zbog nje je zvijezda turskih serija Ozan Güven (47) izgubio ugled, prijatelje, poslove i postao nepoželjna ličnost.


Nakon fizičkog nasilja i povreda koje je nanio tadašnjoj djevojci Deniz Bulutsuz, prijeti mu kazna zatvora do čak 13 godina. Nakon završene kompletne istrage, slučaj će biti proslijeđen sudu koji će odrediti kaznu. Do tada, Ozan se nalazi na meti osuda velikog broja javnih ličnosti. Pojedine kompanije su i raskinule ugovor sa njim ili razmišljaju o toj odluci.

Prema prvim informacijama koje dolaze iz Turske, kompanija Ay Yapim je raskinula ugovor sa glumcem, vezan za njegovu ulogu u seriji Babil. Zvanično saopštenje kompanije se očekuje uskoro, a kako stvari stoje Ozana Guvena više nećemo gledati na ovom projektu.

Ozana pamtimo kao Rustem-pašu u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, navodi magazin Azra. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.