29.3.2023. 12:45
0
MrBeast konobarici poklonio automobil umjesto napojnice
FOTO: Getty Images
Najpoznatiji youtuber na svijetu, MrBeast, nedavno je objavio video u kojem je umjesto napojnice konobarici poklonio automobil. Šokirana djevojka otkrila kako je tog dana kasnila na posao na koji je stigla Uberom.

Youtuber ju je pozvao da izađu iz restorana kako bi joj pokazao njen novi auto, koji je imao nalijepljenu reklamu za njegovu novu čokoladu. Djevojka se rasplakala i rekla da ne zna voziti, a video, koji je prikupio 56.5 miliona pregleda, izazvao je podijeljene reakcije.

Neki ga hvale, navodeći da je velikodušan, a drugi kritikuju tvrdeći da tako samo promoviše svoju čokoladu, prenose Nezavisne. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.